Resultats de la cerca frase exacta: 14

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. amanida tèbia de mig llamàntol amb gambes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. amanida de mig llamàntol en escabetx, fonoll i cirerols
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. mongetes blanques mig cuites a l'estil de Xile
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. tallar a la xifonada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tallar les fulles de determinades verdures o hortalisses de fulla gran en tires llargues i estretes, d'uns tres centímetres de llarg i mig centímetre d'ample, enrotllant-les prèviament. [...]
5. criança
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Envelliment controlat del vi d'una durada mínima aproximada de mig any en bota, amb possibilitat de continuar un temps similar en ampolla, que és establert per a cada denominació d'origen pel seu consell regulador, a fi d'obtenir un producte final amb unes característiques determinades. [...]
6. enravenar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Endurir-se, els llegums i les verdures, en refredar-se a mig coure. [...]
7. morbier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada no cuita, que té una capa negra de cendra que separa horitzontalment la pasta pel mig, originari del massís del Jura, a la regió francesa del Franc Comtat. [...]
8. llapingacho [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tortilla gruixuda feta de patata bullida aixafada, a la qual es posa formatge al mig i després s'enrosseix. [...]
9. rostit de tira
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Part de la vedella o del bou que, en l'especejament argentí, va de mig llom fins al baix ventre. [...]
10. eglefí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peix de l'ordre dels gadiformes, de la família dels gàdids, que es caracteritza pel fet de tenir una taca negra al mig de cada costat. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>